Lyxtelegram

Start > Vanliga frågor

Vanliga frågor

1:1. När delas telegrammet ut?

Telegram delas ut med ordinarie postgång och skickas från oss senast 15.00 vardagen före önskad leveransdag, måndag till och med fredag. Detta innebär att de telegram som beställs efter klockan 15.00 inte har möjlighet att komma med post till nästa vardag. Inga garantier ges för att posten kommer fram till önskat datum utan postens villkor för förstaklassbrev gäller.

För garanterad leverans ett visst datum - välj leveransalternativ EXPRESS.
Telegram med EXPRESS måste också beställas måndag till fredag. Kontoret är obemannat helger.

1:2. Hur beställer jag telegram?

Klicka på Beställ telegram i menyn t.v. Följ instruktionerna.

1:3. Kan jag skicka telegram till utlandet?

Det går även att skicka telegram till utlandet, det postas med internationellt porto utan extra kostnad. Tänk på att beställa några dagar innan önskad leverans.

1:4. Ångerrätt/retur

Inom ramen för tjänsten har du inte möjlighet att ångra ditt köp. Detta beror dels på att tjänsten börjar utföras redan i och med att du skickar in din beställning. När du skickar in din beställning samtycker du till att du inte har möjlighet att åberopa din ångerrätt enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

 

2:1. Hur fungerar tjänsten Chokladtelegram?

Leverans sker med bud inom Göteborg och med post till övriga landet. Tänk på att post inte levereras på lördagar, söndagar och övriga helgdagar. Om leverans uteblir är något fel, kontakta då oss med  formuläret på sidan och anmäl detta! Chokladtelegram som inte kommit fram måste skyndsamt reklameras, senast sju dagar efter förväntad leverans. Choklad inkluderar 12 % moms.

2:2. Vad kostar det att skicka ett Chokladtelegram?

Chokladtelegram kostar från 450 kronor, då ingår 250 gram handgjorda praliner av den bästa choklad.

WDS CMS admin »